August 9, 2012

:: Ibu Preggie Shopping ::

Assalamualaikum w.b.t

Actually dah lama nak update cite i g bershopping sakan beli barang (toys) Nur Umairah kat IKEA ari jumaat minggu lepas..dalam kepala i nie memang ingat nak bershopping selagi terlarat badan nie kalo berjalan..kalo ikutkan memang nak borong semua xp hubie pesan beli apa yang nak sangat beli dlu pastu baru beli barang yang lain..ari jumaat pas alik kejer trus mandi dan bertolak g IKEA..takut jalan jem gpun time tue memang owang balik keje..jadi shopping sakan..ingatkan nak bawa Nur Umairah baru g IKEA xp hubie kater xkut xsempat nak amik and pegi IKEA coz takut tutup bila dah sampai sane..berbukakan dlu kurma dan kuih tart yang opismate bagi dalam kete bru trus g shopping...kaki nie al maklum memang laju la kan..hehehehe..so nie sahaja barang yang memang teringin nak belikan untuk anak dara intan payung ibu nie..memang Nur Umairah suka sangat..xder la dier bosan main permainan yang ada kat umah jer..gpun toys yang i beli nie pun baby lei main coz wat dari kain kat bukan dari jenis plastik..keselamatan tue penting tau..

::sempat lagi snap dlm lift..harus ok.. ::

::time nie memang dah sarat dh..
shopping memang dh xigt dh::

::contoh deco yg IKEA wat::

::comot x...sajer edit g nampak muka tue comot2::

Add caption
::pinggang mangkuk + cawan + sudu/garpu kakak..
dlu pergi kat cne xp dh abis stok::


::carpet tuk adk nur umairah::

::biskut favourite nur umairah::


 ::kerusi magic wonderland nur umairah:: 

::abaikan toys ipin, pororo dan rabbit tue yer..
tue bukn beli kat IKEA::

::nie yg toys i beli kat IKEA tuk nur umairah::

::TORVA blanket - khas tuk adik dan kakak::

::hiasan tambah yang sempat i wat kat bilik berpantang i::

::nie hiasan tuk depan pintu bilik::

::nie bayaran yg harus hubie bayar slps bershopping..::

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...