July 27, 2012

Postnatal Care Set - TANAMERA

Assalamualaikum w.b.t

Sebelum nie i pernah beli set bersalin yang harganya memang lebih kuwang dengan set Tanamera nie iaitu Set tututut...{lok la i rahsiakan..xp kalo nak tau lei tanya kat i}..memang xsesuwai dengan badan i coz dengan jamu-jamunyer yang terlalu panas dan bila makan jamu tue muka i jadi gatal-gatal yang teramat sangat..bayangkan time berpantang muka pulak jadi gatal2..uik lamak~~ memang i xlei tahan..siap garu2 satu badan lar..makcik i kater kemungkinan jamu tue panas sangat dan xbepa sesuwai dengan badan i..jawabnya hanya pakai mandian daun herba, minyak angin, tungku dan bengkung sahaja yang dapat pkai..so yang lain tue i terpaksa la buang..nak bagi owang pun owang xnak kut..dah tengok pengalaman i macam nie..hehehehe...xp xtau la kalo kat badan owang lain sesuwai plak kan..

So prengant anak yang kedua nie kalo lei xnak yang kne makan jamu2..fobia beb..nak makan pun yang i pernah dengar nama produk nyer..so since my member dah 3 owang cuba pkai produk Tanamera nie ramai yang kater set bersalin nie memang xder kaitan dengan jamu cuma kne minum teh herba maka nyer memang "wajib" la i membeli nyer..sangat2 berbaloi..anyway i dah start pakai sabun herba Tanamera...ermmm memang besh n rasa relax dan fresh..kalo time bersalin tue rasanya lagi badan tue sedap2 dan bertenaga..and anyway i pun dah start makan dan sapu Virgin Coconut Oil dan Massage Oil Tanamera memang besh sangat2..camner nak cakap nyer..kne pakai dlu bru tau..so i rasa kalo org yang xpreggie pun lei pkai 3 produk nie..xder ruginyer kalo nak badan cantik, sihat dan nyaman gtu..hehehehe..xsabar nak pkai produk mereka yang lain plak pas bersalin nie..next entry yer..pas i bersalin...doakan terbaik untuk i dan kuarga..ok

:: dah sampai ::




:: cara-cara dan jadual penggunaan stp produk ::

:: semuanyer ada 11 item..puas~~bengkung jenis besar + labuh ::

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...