July 11, 2012

35 weeks

Assalamualaikum w.b.t

Arinie rasa kat pinggang nie dah tahap maximum sakitnya..kadang-kadang tue i ada jer tenaga nak wat kejer umah atau opis..skang nie dah masuk 35 weeks lagi seminggu nak masuk 36 weeks (9 bulan)..Puasa makin menjelang tiba. Insyaallah semoga Allah s.w.t permudahkan segala urusan ibadah i. Nanti tak de la ganti-ganti posa banyak sangat. Tapi manusia hanya merancang hanya Allah s.w.t yang menentukan. Hopely bbb n i diberikan kekuatan untuk menyempurnakan ibadah berposa nie. Skang nie pun solat pin dah start duduk xlei nak solat berdiri coz pinggang nie dah mula main peranannya. Semalam i cadang nak bangun awal tuk sembahyang solat hajat dan solat taubat. Tapi terlajak la pulak. Mata nie asyik nak lelap ajer. Badan pun kerap letih cepat. Kepala bb dlm pewut nie asyik menekan jer kat bawah. Tak sampai berapa saat dah buang air kecil pastu nak buang lagi. Memang mencabar emosi dan tenaga i nie..hihihihi...pe2 pun harap2 check up tuk 36 weeks nie semua ok n kpale bb pun dah engaged ke bawah. Berdoa sangat2 pada Allah s.w.t semoga kelahiran kali ini dipermudahkan olehNYA..Amin

: time nie i baru 31 weeks..

p/s: look my tummy~~@@

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...