January 4, 2011

Jalan-jalan, Bersiar-siar dan Makan-makan

Salam...

Semenjak kandungan i masuk @38weeks ini (sebenarnya sebelum nie pun i memilih makan gak...nak makan mahal2 jer...sampai kopak gak duit hubie i..)...asyik nak makan mewah2 ajer...yang tak larat nyer dah sarat mengandung nie pun nak berjalan-jalan g...i memang tak lei duk diam kat umah...erm...sampai i kne mare ngan my mom n dad, kak ipar n hubie...hehehhe...i ckap insyaallah xder pe2 buruk berlaku...tawakal pada Allah s.w.t...degil i niekan..berikut merupakan aktiviti yang i wat sepanjang cuti yang ada...hohoh00h0h0

Date : 31.12.2010
Location : Restoran Padi, Cyberjaya
Time: 10.30 pm

sowi kamera xbepa nak cantik..see my 'bump'
yang semakin nak meletop


Date: 01.01.2011
Location: Kenny Rogers Roasters, Giant Damansara
Time: 6.00 pm



Actually i celebrate bezday my sister yang ke-11...lambat wish kat dier...xsempat nak candid hidangan plate besar kami iaitu ayam quarter meal masing2...coz lapau bebenor...hihihihi

Date: 02.01.2011
Location: Rumah Pengantin Perempuan, Klang Meru
Time: 12.00 pm

Masakan JAWA yg sedap n dijamu ngan air sirap dan soya buatan sendiri...memang i bertambah2 makan...hohhohoho..ramai sangat orang masa nie...sesak nafas gak lar i...xp sempat diselamatkan oleh hubie i...Actually i ikut rombongan belah laki yang pakai baju pengantin kaler purple nak ke pink gtu...congrats both of u..

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...