YuP

Cahaya

August 5, 2009

PeRKahWinan{^^}

Sampai je opis dah runsing m'mikirkan masalah tuk membuat persiapan perkahwinan. Dari segi kewangan, masa, persediaan dan macm2 g la. Ini yg dikatakan dugaan kawin xp pe2 pun senarai semak perlulah ada. Perancangan perlu la dilakukan secara terapi takut last2 minute ader je xckup. Tunang pun kadang2 pun pening yerla benda2 cmnie tunang xbepa tau sgt n t'paksa la membantu dier dalam hal2 menyediakan persiapan perkahwinan kami. S'mlm sempat juga la berbincang dengan tunang tuk kad kawin kitaorg. First2 search di internet ader la kad yg berkenan di ati xp harga kad kawin rasanya terlebih ong kos nyer.



kad nie harga nyer sekeping RM1.20-ROMANCE KAd

kad nie lak harganya RM0.80 sekeping..erm

Bila tunjuk jer gambar kad nie kat tunang (email), ''asal mahal sgt n bajet kne tgk coz kalo dah 1000 jemputan(g pihak pompuan) kira dah t'over bajet tue(tunang siap g formula matematik g tue..Ada ako Kisah..CAk!Cak!Cak! hehehhehe)''. Tul jugak tue(dalam ati), xp kad nie bagi i memang nice la n harganye pun tgk la...xp ader kad yg memang super eco punya..look!!!










maybe this one gud choice la nak wat tempahan kad kawin. Harga hanya RM0.35 tuk tempahan 1000 keping kad + RM50.00 tuk kos rekabentuk artwork n peta tuk 2 belah pihak. Simple, cantik n murah...